Американському реперу R. Kelly висунули нові звинувачення у справі про дитячу порнографію. Його знову заарештували

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

У США знову заарештували репера R. Kelly (справжнє імʼя Роберт Сільвестр Келлі) у справі про торгівлю людьми та дитячу порнографію. Його затримали в Чикаго та висунули 13 нових звинувачень.

Про це повідомляє The Guardian з посиланням на американських правоохоронців.

52-річного музиканта планують перевести з Чикаго до Нью-Йорка.

«Звинувачення стосуються дитячого порно, зваблення неповнолітньої особи та перешкоджання правосуддю», — сказав представник американського прокурора Джозеф Фіцпатрік.

Поки невідомо, чи нові звинувачення стосуються тих самих справ, за якими R. Kelly вже затримували цього року. Раніше його звинуватили в 10 випадках сексуального насильства стосовно однієї повнолітньої дівчини і трьох неповнолітніх. Співак провів в ізоляторі три дні, після чого заявив про свою невинуватість. 26 лютого він вийшов під заставу в $100 тис.

  • У березні 2019 року американського репера R. Kelly звинуватили у несплаті аліментів колишній дружині на трьох їхніх дітей. Йшлося про $161 тис.
  • В Австралії 77-річного кардинала Джорджа Пелла визнали винним за пʼятьма пунктами звинувачення у непристойній поведінці та насильстві над дитиною.
  • Після арешту за звинуваченням у зґвалтуванні та звільнення американський співак Кріс Браун подав позов до суду Парижа на дівчину, яка його звинуватила. Йдеться про захист честі та гідності.