Кличко: Богдан обіцяв провести консультації перед звільненням голів київських РДА, але їх не було

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що глава Офісу президента Андрій Богдан не виконав обіцянки та не консультувався з ним перед звільненням очільників Голосіївської, Святошинської та Соломʼянської райадміністрацій столиці.

Про це він розповів в інтервʼю theБабелю.

«Я розмовляв з главою Адміністрації президента паном [Андрієм] Богданом. Він запевняв, що перед звільненнями голів райадміністрацій будуть проведені консультації. Таких консультацій не було», — сказав Кличко.

Також він не розуміє, чому звільнили голів саме цих трьох районів.

«У мене немає розуміння. Я поставив питання, чому лише трьох: якщо всі, то всі. Відповіді я не отримав», — сказав мер столиці.

Повне інтервʼю Віталія Кличка theБабелю можна прочитати тут.

  • 9 липня президент Володимир Зеленський звільнив голів Голосіївської, Святошинської та Соломʼянської районних адміністрацій у Києві. Йдеться про голову Голосіївської РДА Олександра Настасенка, голову Святошинської РДА Володимира Каретка і голову Соломʼянської РДА Ігоря Довбаня.
  • Міський голова Києва Віталій Кличко планує подавати до суду на генерального директора телеканалу «1+1» і кандидата в депутати від «Слуги народу» Олександра Ткаченка.
  • Міський голова Києва Віталій Кличко готує апеляцію на рішення Окружного адміністративного суду столиці, який скасував розпорядження Київради про присвоєння проспектам імен Степана Бандери та Романа Шухевича.