У ДБР спростовують інформацію про слідчі дії в Офісі Зеленського

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Державне бюро розслідувань не проводило жодних слідчих дій в Офісі президента Володимира Зеленського у четвер, 11 липня. Про це theБабелю повідомила речниця ДБР Анжеліка Іванова, коментуючи поширену в українських ЗМІ інформацію.

За її словами, працівники бюро не були в Офісі президента в цей день та нічого там не проводили. У ДБР також не знають, хто поширив таку інформацію.

Слідчі дії заперечили також в Офісі президента. Як пише «Українська правда» з посиланням на пресслужбу ОП, поширена інформація — фейкова. Там сказали, що працівники ДБР приходили до будівлі тільки 29 травня.

Про те, що в будівлі ОП відбуваються слідчі дії Державного бюро розслідувань, ввечері 11 липня повідомило видання «Главком». Журналісти посилалися на анонімне джерело «в силових структурах». За інформацією джерела, слідчі дії були повʼязані зі справою про зникнення обладнання з ситуаційної кімнати в Офісі президента. Співробітники ДБР нібито опитували працівників Служби безпеки, які забезпечували діяльність ситуаційної кімнати.