В Азербайджані на туристів впала гілка 500-річного дерева. Постраждали 19 осіб

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:
В Азербайджані на туристів впала гілка 500-річного дерева. Постраждали 19 осіб

Sefer azeri / Wikimedia Commons

Перед Палацом шекінських ханів на північному заході Азербайджану на туристів впала гілка 500-річного платана. Про це повідомляє агентство Trend.

Так, діаметр гілки становить 50 см. За попередніми даними, постраждали 19 осіб, серед яких є іноземці. Вони звернулися до центральної районної лікарні. Двох людей довелося госпіталізувати.

«З Баку до Шекі, у звʼязку з падінням гілки дерева на громадян, направлені досвідчені реаніматолог, нейрохірург, травматолог та інші лікарі. На місце події також відряджені відповідальні особи МНС, міністерства екології та природних ресурсів, міністерства культури і Генеральної прокуратури. Саму подію і лікування потерпілих узяв під особистий контроль глава держави», — йдеться в повідомленні.

На місці події працює поліція. Керівництво державного агентства з туризму вже виїхало в місто, оскільки президент Азербайджану Ільхам Алієв узяв ситуацію під особистий контроль.

На думку журналістів, можливо, причиною падіння гілки став сильний вітер.

  • У Києві біля будівлі українського парламенту впала ялина. Про це повідомила радник заступниці спікера Верховної Ради Ольга Криворучко.