Команди Зеленського і Порошенка не поділили фестивальну локацію на Контрактовій площі у Києві

Автор:
Тетяна Павлова
Дата:

У партії «Слуга народу» заявляють, що її політичні опоненти начебто відібрали у них локацію для проведення концерту-зустрічі для столичних виборців.

Про це повідомив генеральний директор телеканалу «1+1», кандидат від «Слуги народу» Олександр Ткаченко на своїй сторінці у Facebook.

Він зазначив, що кандидати, які балотуються по округах столиці від партії «Слуга народу», збиралися провести 14 липня на Контрактовій площі зустріч-концерт для виборців. За його словами, відповідну заявку команда президента подала до КМДА ще приблизно три тижні тому. «Аж раптом виявилося, що тут має відбуватися це дійство [фестиваль Made in Ukraine]. Хоч ця заявка потрапила в адміністрацію пізніше. Зазвичай свята від Yuliya Savostina (засновниця проєкту Made in Ukraine) збирають натовпи народу. Втім, не сьогодні. Можливо, сильно поспішали», — написав Ткаченко, оприлюднивши селфі начебто на «напівпорожній» Контрактовій площі.

Він додав, що політсила «Слуга народу» вирішила все-таки влаштувати концерт для виборців, але змінила локацію на Софійську площу.

У свою чергу, кандидат у депутати від політичної партії «Європейська солідарність» Володимир Арʼєв назвав звинувачення «Зе-команди» безпідставними.

«Безпідставні звинувачення — фірмовий стиль Зе-команди. Тепер вони наїхали на відомий фестиваль Made in Ukraine, який багато років проводиться на Контрактовій площі і популяризує українських виробників, що той завадив великим Слугам народу провести агітаційний концерт там, де вже було зайнято (опис претензій на фото 1) і що організатори фестивалю дуже «спішили» зробити заявку на проведення заходу, щоб ось прямо взяти і перешкодити Зе-політикам агітувати», — написав Арʼєв на своїй сторінці у Facebook, опублікувавши своє селфі на Контрактовій площі.

При цьому він зауважив, що організатори зазначеного фестивалю подали заявку на його проведення ще 20 лютого 2019 року.

Зауважимо, що ще у травні 2019 року пресслужба КМДА анонсувала, що 1—2 червня, 13—14 липня, 5—6 жовтня на Контрактовій площі триватиме фестиваль Made in Ukraine.