Полтавський бізнесмен спричинив смертельну ДТП. Його назвали головою осередку «Слуги народу», у партії заперечили

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
Полтавський бізнесмен спричинив смертельну ДТП. Його назвали головою осередку «Слуги народу», у партії заперечили

Facebook / Alexey Serdyukov

Полтавський бізнесмен Олексій Сердюков потрапив в аварію, у якій загинула жінка та постраждали ще кілька людей. ДТП сталася ввечері 14 липня на 167 км автодороги Полтава — Суми, пише місцеве видання «Полтавщина» із посиланням на поліцію.

Сам Сердюков визнав, що його авто спричинило аварію. Він написав у Facebook, що не впорався з керуванням під час обгону іншого автомобіля, через що зіткнувся з машиною, що їхала назустріч.

За його словами, у нього перелом тазу, а жінка, яка була з ним в авто, у тяжкому стані.

За даними видання «Полтавщина», Олексій Сердюков — приватний підприємець, засновник групи проєктів «Зміст» у Полтаві, а останнім часом займався передвиборчою кампанією кандидата в народні депутати від партії «Слуга народу» Дмитра Нальотова.

Деякі ЗМІ поширили інформацію, що Сердюков очолює полтавський осередок «Слуги народу». У партії офіційно спростували цю інформацію.

«Офіційно: Олексій Сердюков не є очільником осередку партії «Слуга народу» у Полтаві, також він не є членом партії», — йдеться в повідомленні партії в Telegram.

На початку червня Олексій Сердюков публічно звернувся до Володимира Зеленського та запропонував йому зустрітися на каву в його книгарні в Полтаві. Сердюков хотів розповісти президенту про місцеві «клани» і те, як важко вести бізнес у цьому місті. Зеленський не відповів.

  • На запорізькій трасі потрапила в аварію колона автобусів із дітьми з Кривого Рогу. Одним із учасників ДТП був мікроавтобус Управління державної охорони. Потерпілих немає. В Офісі президента спростували інформацію про те, що аварію спричинив кортеж Володимира Зеленського.
  • Шостий апеляційний адміністративний суд скасував рішення Центральної виборчої комісії про зняття з виборів кандидата в народні депутати від «Слуги народу» в мажоритарному окрузі № 169 (Харків) Олександра Куницького.