Вакарчук розповів про фейкову розсилку, у якій «Голос» не проходить у Раду. Він не сказав, хто за нею стоїть

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук заявив, що виборцям на Західній Україні приходять sms-повідомлення, у яких ідеться, що його політсила не проходить до Верховної Ради за підсумками виборів.

Про це він заявив на пресконференції.

«Партія «Голос» піддається брудним політичним атакам з боку наших конкурентів [...]. Атакують наші сторінки в соцмережах, наш сайт. Більше того, на адресу деяких наших представників звучать погрози [...]. На Західній Україні виборцям почали масово розсилати sms-повідомлення про те, що «Голос» нібито не проходить у Верховну Раду», — сказав Вакарчук.

Він додав, що не може однозначно стверджувати, хто стоїть за атаками на партію, але зазначив, що «ви всі знаєте, хто любить масові розсилки».

Вакарчук сказав, що партія вже звернулася до правоохоронців і міжнародних організацій, зазначивши, що його політсила не має наміру займатися «чорним піаром» у відповідь.

  • Згідно з останнім соцопитуванням Центру Разумкова, партія «Голос» випереджає «Європейську солідарність» і партію «Батьківщина». Вона набирає 8,8% підтримки серед тих, хто має намір брати участь у голосуванні і вже визначився з вибором.
  • 2 липня у партії «Голос» повідомили, що у Львові напали на волонтерів політсили. У партії назвали це передвиборчою провокацією.