У справі про смерть 5-річного Кирила Тлявова вручили третю підозру

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

У справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова в Переяславі-Хмельницькому зʼявився третій підозрюваний. Про це повідомив директор Державного бюро розслідувань Роман Труба на брифінгу в Києві.

Справа Кирила Тлявова

  1. У Переяславі-Хмельницькому Київської області двоє правоохоронців — Іван Приходько та Володимир Петровець — «пристрілювали» рушницю. Одна куля влучила в двір, де грався п'ятирічний Кирило Тлявов. Хлопчик загинув. 

  2. Керівників Переяслав-Хмельницького підрозділу поліції відсторонили від виконання службових обов'язків. Очільник поліції Київської області Дмитро Ценов подав у відставку та попросив відправити його на Донбас.

  3. Голосіївський районний суд міста Києва заарештував двох підозрюваних у вбивстві Кирила Тлявова: Володимира Петровця й Івана Приходька.

«Наразі у цій справі вже троє підозрюваних. Щойно оголошено про підозру третій особі, яка була присутня під час стрільби та теж стріляла», — сказав Труба.

За його словами, це повнолітня людина, яка перебувала на місці злочину. Імені та інших деталей він не повідомив.

Труба додав, шо слідство встановило особи всіх чотирьох людей, які були на місці злочину.

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що підозру невдовзі оголосять і четвертій людині.

  • 4 червня Голосіївський районний суд міста Києва заарештував двох підозрюваних у вбивстві 5-річного хлопчика у Переяславі-Хмельницькому. Це працівники поліції Володимир Петровець та Іван Приходько.
  • Підозрювані в убивстві 5-річного Кирила Тлявова Петровець і Приходько в день злочину розпивали спиртні напої протягом усієї доби. Про це розповів директор Державного бюро розслідувань Роман Труба.