Білл Гейтс вперше опустився на третю сходинку рейтингу найбагатших людей світу від Bloomberg

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Американський бізнесмен, засновник корпорації Microsoft уперше опустився нижче за другу сходинку в рейтингу Bloomberg Billionaires Index.

Зараз він посідає третє місце, маючи статки у $107.6 млрд. На другому місці його змінив голова французської корпорації LVMH — Louis Vuitton Moet Hennessy Бернар Арно зі $108 млрд.

На першій сходинці серед багатіїв — засновник Amazon Джефф Безос, статки якого оцінюють у $125 млрд.

У Bloomberg повідомили, що Білл Гейтс ще ніколи не посідав третю сходинку за історію рейтингу, який готують сім років поспіль.

  • Засновник Microsoft Білл Гейтс представив проєкт унітазу, який працює без підʼєднання до каналізації та використання води. Гейтс показав нову розробку на виставці Reinvented Toilet Expo в Китаї, де понад 20 компаній зі всього світу презентували інновації в галузі переробки відходів. Він вийшов на сцену з банкою фекалій, щоб показати, як працює система.
  • Білл Гейтс за $171 млн придбав 14,5 тис. акрів (5,8 тис. га) сільськогосподарської землі в Південному Вашингтоні. Це була найбільша покупка землі в США у 2018 році.
  • Власник найбільшого в світі онлайн-рітейлера Amazon Джефф Безос та його дружина Маккензі Безос завершили розлучний процес. Жінка розповіла, що за результатами процесу поступилася колишньому чоловікові своєю часткою в газеті The Washington Post і космічній компанії Blue Origin, а також 75% їхньої загальної частки в Amazon.