Netflix презентував перший тизер серіалу «Відьмак»

Автор:
Тетяна Павлова
Дата:

Американський стримінговий сервіс Netflix випустив перший тизер серіалу «Відьмак», премʼєру якого заплановано на кінець 2019 року.

Тизер оприлюднено на YouTube-каналі Netflix.

У двохвилинному ролику показано деяких персонажів, яких можна буде побачити в сезоні. Так, головну у серіалі роль — відьмака Геральта — зіграє актор Генрі Кевілл, відомий за роллю Супермена в «Людині зі сталі», «Лізі справедливості» та інших. Ролі чародійки Єнніфер і принцеси Цірілли зіграють британські актриси-початківці Аня Чалотра і Фрея Аллан.

«Найстрашніші монстри — це ті, кого ми створюємо», — йдеться в описі відео.

Премʼєру «Відьмака» заплановано на грудень 2019 року.

  • Серіал «Відьмак» було створено на основі серії романів польського письменника Анджея Сапковського. Спершу планували повнометражний фільм. Від початку над проєктом працювали американська компанія The Sean Daniel Company та польська компанія Platige Films, яка раніше вже отримала досвід роботи з цим сетингом, створивши вступний ролик до відеогри «Відьмак 3». Після того, як співпродюсером проєкту стала компанія Netflix, «Відьмак» було перепрофільовано з фільму на серіал.
  • У листопаді 2018 року сатаністи відсудили $50 млн в Netflix та Warner Bros за використання окультної символіки.
  • У липні Universal Pictures випустила перший трейлер кіноадаптації мюзиклу «Коти». Це екранізація однойменного культового бродвейського мюзиклу композитора Ендрю Ллойда Веббера, премʼєра якого на Бродвеї відбулася у 1981 році.