Луценко про справу Шеремета: Є гарячі версії

Автор:
Тетяна Павлова
Дата:

Генеральний прокурор Юрій Луценко стверджує, що у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета допитано сотні осіб, ще десятки тисяч перевірено.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Вчора заслухав черговий щоквартальний звіт начальника Нацполіції та начальника Карного розшуку у справі вбивства П. Шеремета. Допитано сотні осіб. Перевірено десятки тисяч. Залучені іноземні фахівці. Є гарячі версії. Робиться все можливе. Піару тут не місце», — поінформував Луценко.

  • Президент України Володимир Зеленський доручив 23 липня зібрати правоохоронні органи для звіту щодо розслідування справи про вбивство журналіста Павла Шеремета.
  • 20 липня 2016 року в Києві було вбито журналіста Павла Шеремета, його автомобіль підірвали в центрі міста о 07:45. За три роки після загибелі Шеремета справу так і не розкрили.
  • Дружина журналіста Павла Шеремета, власниця «Української правди» Олена Притула подавала скаргу на бездіяльність Генеральної прокуратури у розслідуванні вбивства її чоловіка.
  • Мати журналіста не вірить, що цю гучну справу буде розкрито. Вона вважає, що у правоохоронних органів є «якісь інші причини, щоб не розкривати цю справу».