У «Слузі народу» підготували перший варіант коаліційної угоди — джерело theБабеля

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

У політичній партії «Слуга народу» вже підготували перший варіант коаліційної угоди, однак він ще потребує доопрацювання. Про це повідомили джерела theБабеля.

«Ситуація з коаліційною угодою така: це колективна робота, природно, тому що там багато профільних розділів. Сказати, що її пишуть в якомусь одному місці, я не можу, позаяк у роботі беруть участь не тільки майбутні нардепи, але й майбутні міністри, але хто — не скажу», — зазначило джело.

Наразі угоду намагаються довести до ідеального стану. Крім того, працюють над розробкою законопроєктів.

«Угода готова в першій ітерації, тобто, в цілому вона є. Однак потрібні ще одна-дві до повної готовності. Вона базується як на партійній програмній декларації, так і на розробках експертів, які увійшли в команду Зеленського ще в період президентської кампанії. Додаткові ітерації до повної готовності необхідні, так як працюють робочі профільні комітети нашої майбутньої фракції, і вони також напрацьовують додаткові пропозиції вже у вигляді законопроєктів», — підкреслює джерело.

Не виключають також у «Слузі народу» й того, що коаліційна угода буде переглядатися, оскільки, попри близькість сторін, «деякі інші нюанси можуть у нас відрізнятися».

  • Суддя Шостого апеляційного адміністративного суду Людмила Губська заявила, що їй надіслали подячні смс і обіцяли винагороду за рішення на користь кандидата від партії «Слуга народу» Олександра Куницького.
  • Увечері 14 липня Шостий апеляційний адміністративний суд скасував рішення ЦВК про зняття з виборів кандидата в народні депутати від «Слуги народу» в мажоритарному окрузі № 169 (Харків) Олександра Куницького. Таким чином Куницькому дозволили брати участь у виборах.