На Comic-Con показали фрагмент нового сезону мультсеріалу «Рік та Морті»

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

На фестивалі Comic-Con у Каліфорнії глядачам представили фрагмент нового, четвертого сезону мультсеріалу «Рік та Морті». Про це йдеться на сторінці Rotten Tomatoes у Twitter.

«А ось і перший погляд на четвертий сезон Ріка та Морті», — йдеться в повідомленні.

В опублікованому епізоді Морті та його батько Джеррі намагаються змусити інопланетянина видалити з інтернету розроблену ним програму. Але їм відмовляють, що обертається панічною атакою і насильством.

Як відомо, нового персонажа озвучує режисер фільмів «Тор: Рагнарок» і «Реальні упирі» Тайка Вайтіті. Цей фрагмент є найдовшим з усіх, опублікованих за два роки.

  • 18—21 липня у Сан-Дієго, Каліфорнія, проходить щорічний міжнародний фестиваль San Diego Comic-Con (SDCC), який проводиться з 1970 року. На SDCC приїжджають автори коміксів, актори, режисери і сценаристи з усього світу.
  • Universal Pictures випустила перший трейлер кіноадаптації мюзиклу «Кішки». Режисером фільму став Том Гупер («Король говорить!») Відео опублікували на офіційному YouTube-каналі американської кінокомпанії.
  • Американський стримінговий сервіс Netflix випустив перший тизер серіалу «Відьмак», премʼєру якого заплановано на кінець 2019 року.