«Слуга народу» розглядає обʼєднання Мінкульту, Мінінформполітики та Мінспорту в одне міністерство

Автор:
Оксана Коваленко
Дата:

Партія «Слуга народу» допускає обʼєднання Міністерства культури, Міністерства інформаційної політики та Міністерства молоді та спорту в одне відомство. Про це розповів кандидат у нардепи від «Слуги народу», генеральний директор «1+1» Олександр Ткаченко в коментарі theБабелю у штабі партії.

«Зараз триває дискусія про це об’єднання. Нас надихає досвід Сингапуру, Великої Британії та Франції», — сказав він і додав, що ця дискусія ще триває в середині команди. На питання, чи обговорювали це питання з прем’єром, Ткаченко назвав це «питанням політичного рішення на рівні коаліції». «Але ми будемо ініціювати цю дискусію», — зазначив він.

На питання про те, чи бачить Ткаченко себе головою такого обʼєднаного міністерства, він відповів: «Ні, але я знаю хороших людей». Він також сказав, що поки не думає про посади.

TheБабель також нагадав Ткаченку слова першого помічника президента Сергія Шефіра про те, що Ткаченко хоче обійняти посаду мера Києва. На це Ткаченко нагадав, що під час цієї заяви Шефір ще засміявся.

Також на питання, хто замінить Ткаченка на посаді гендиректора «на 1+1», він сказав, що «треба трохи почекати, і всі все дізнаються».

Крім того, у партії «Слуга народу» розглядають можливість ліквідації Міністерства аграрної політики та продовольства як окремого відомства та долучення його до структури Міністерства економічного розвитку й торгівлі.