Українці в Мексиці почали голосувати на виборах до Ради. А в Японії, Кореї, Вірменії та Грузії дільниці вже зачинили

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

У Мексиці відчинилась виборча дільниця для голосування на позачергових виборах до Верховної Ради. Про це повідомляє посольство України в Мексиці на своїй сторінці в Twitter.

«Закордонна виборча дільниця 900054 у приміщенні посольства України в Мексиці розпочала свою роботу. Запрошуємо Вас скористатися своїм виборчим правом та взяти участь у позачергових виборах народних депутатів України», — йдеться в повідомленні.

Тим часом, на 15 зі 102 закордонних виборчих дільниць уже завершилося голосування на дострокових виборах до парламенту.

«Станом на 18-ту годину процес голосування завершився вже на 15 закордонних виборчих дільницях», — заявила секретарка Центральної виборчої комісії Наталія Бернацька під час брифінгу.

Бернацька зазначила, що на дільниці в Кореї з 240 виборців у списках проголосували 66, а в Японії — 107 із 528.

«Якщо ми поглянемо на активність голосування в посольстві України в республіці Корея, то там серед 240 виборців, внесених до переліку, участь у голосуванні взяли 66 виборців. На виборчій дільниці у посольстві України в Японії проголосувало 107 виборців із 528 внесених до списків виборців», — проінформувала секретарка ЦВК.

Також вона додала, що о 18:30 за київським часом завершилося голосування в посольстві України в Ірані, о 19:00 — в Азербайджані, Вірменії, Грузії та ОАЕ.