Зеленський запросив лідера партії «Голос» Вакарчука обговорити можливе створення коаліції в новій Верховній Раді

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Президент Володимир Зеленський запросив лідера партії «Голос» Святослава Вакарчука обговорити можливе створення коаліції в новій Верховній Раді. Про це він заявив після оголошення попередніх результатів Національного екзит-полу, передає theБабель.

«Наша ініціатива до пана Вакарчука була ще на президентських виборах. Ми запрошуємо до розмови пана Вакарчука. Питання з приводу премʼєра Вакарчука — це питання до нього, тому що це велика відповідальність», — зазначив він.

  • На позачергових парламентських виборах до Верховноъ Ради 21 липня за партійними списками 5%-й барʼєр долають пʼять політичних сил. Про це йдеться в опитуванні на замовлення ТСН дослідницьких компаній TNS KantAr INFO SAPIENS станом на 18:00.
  • Кандидат у депутати Верховної Ради від партії «Слуга народу» Давид Арахамія допускає призначення премʼєр-міністром секретаря Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олександра Данилюка, голови НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва або виконавчого директора «Нафтогазу» Юрія Вітренка.
  • Нагадаємо, 21 липня в Україні проходять позачергові вибори до Верховної Ради. theБабель веде онлайн-трансляцію виборів у парламент.