Разумков: Чорновий варіант коаліційної угоди вже пишуть

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Глава партії «Слуга народу» Дмитро Разумков заявив, що чорновий варіант коаліційної угоди вже пишуть, а деякі пункти вже підготовлені. Про це він розповів у коментарі theБабелю.

«Чернетка коаліційної угоди пишеться, певні речі вже підготовлені. Далі ми будемо дивитись, чи самостійно формуватимемо більшість, чи з кимось обговорюватимемо. Виходячи з цього, ми зможемо показати той напрацьований документ, за який проголосує Рада. Ми готові його обговорювати з політичними силами, близькими нам за ідеологічними, морально-етичними цінностями», — зазначив він.

У той же час Разумков закликав дочекатися остаточних результатів виборів.

«Але давайте дочекаємось результатів виборів. Ми і так показали непоганий результат. Такого, якщо я не помиляюсь, в Україні ще не було. Теоретично «Голос» може бути партнером у коаліції. Щодо Тимошенко я зараз не готовий говорити конкретно. На президентських виборах набагато простіше боротись із фальсифікаціями, тому що ти ведеш одну велику кампанію. Тут, окрім виборів за партійними списками, є ще 199 маленьких кампаній. От там фальсифікації та скупка набагато більш ефективні, як це не прикро», — підкреслив він.