У штабі ООС назвали імена загиблих на Донбасі бійців, які підірвались на вибуховому пристрої в районі Щастя

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

У штабі Операції обʼєднаних сил назвали імена двох бійців, які загинули 21 липня, підірвавшись на вибуховому пристрої в районі міста Щастя в Луганській області. Стало відомо, що загинули військовослужбовці повітрянодесантної бригади Семен Румігін і Нікіта Скітченко.

«21 липня від поранень, отриманих внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої, встановленому диверсійно-розвідувальною групою противника, в районі населеного пункту Щастя загинули військовослужбовці повітрянодесантної бригади солдат Семен Румігін і солдат Нікіта Скітченко», — йдеться в повідомленні.

  • 21 липня під час висування на спостережний пост взводного опорного пункту в районі населеного пункту Щастя двоє військовослужбовців підірвалися на невідомому вибуховому пристрої, встановленому диверсійно-розвідувальною групою бойовиків. Внаслідок вибуху бійці отримали поранення, несумісні з життям.
  • Командування Обʼєднаних сил оголосило про початок «режиму тиші» з 00:01 неділі 21 липня. Зазначено, що українські військові залишають за собою право адекватно реагувати на обстріл у випадку порушення перемирʼя бойовиками.
  • Українські військовослужбовці в зоні проведення Операції обʼєднаних сил знищили позицію бойовиків і зняли це все з квадрокоптера.