У Тайвані створили костюм, який допомагає людям з інвалідністю задовольняти сексуальні потреби

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
У Тайвані створили костюм, який допомагає людям з інвалідністю задовольняти сексуальні потреби

Ripple Sexperience

У Тайвані розробили костюм, який допоможе людям з інвалідністю задовольняти свої сексуальні потреби, пише сайт Dezeen.

Костюм створили дизайнери Синь-Жу Хуань, Сюй-Ін Лай та Цзя-Нін Сюй. Він складається з трьох частин — комбінезона, маски і пульта дистанційного керування. Зазначають, що цей набір, названий Ripple, призначений для людей з помірними та серйозними функціональними обмеженнями, які потребують сторонньої допомоги для щоденних справ.

Костюм стимулює всі почуття, включаючи дотик, зір, звук і запах. Мʼякий комбінезон для тіла може надуватися, чинити тиск, імітуючи людські дотики під час сексу. У нього також вбудована вібростимуляція для геніталій чоловіків і жінок.

Маска повністю блокує будь-світло та оснащена навушниками, які відтворюють ASMR-звуки для розслаблення. Також вона виділяє феромони, щоб збуджувати людину. Після оргазму подушки в костюмі роздуваються і нагріваються, імітуючи обійми. Управляються ці пристрої за допомогою пульта або датчиків, які вбудовані в костюм.

  • Apple представила нові емодзі, які стануть доступні користувачам уже цієї осені. Серед них — окремий блок емодзі, присвячений людям з інвалідністю .
  • Книга українського письменника Марка Лівіна «Рікі та дороги» потрапила у престижний міжнародний каталог Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги (International Board on Books for Young People — IBBY) до розділу видатних книг для дітей з інвалідністю.