Майбутні нардепи від «Слуги народу» на тиждень їдуть у Трускавець на навчальні курси

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Новообрані народні депутати від партії «Слуга народу» наступний тиждень проведуть у Трускавці — на навчальних курсах для майбутніх парламентарів. Про це написав у Facebook почесний президент Київської школи економіки (КШЕ) і перший заступник голови ради Нацбанку Тимофій Милованов.

«Навчання буде максимально інтенсивним, жорстким і насиченим. Саме такий формат ми напрацювали спільно з представниками партії. Протягом тижня з 08:30 до 21:30 новообрані народні депутати слухатимуть лекції від професорів Київської школи економіки та визнаних на ринку праці фахівців», — написав Милованов.

Він також зазначив, що у комплексі з лекційними заняттями студенти опрацьовуватимуть здобуті знання в групах для того, аби закріпити їх. На день передбачено три маленькі перерви та час на обід і вечерю.

«Такий жорсткий формат — це реально жєсть. Навіть для мене, з досвідом дуже вимогливих програм у топових університетах. Подивимось, хто витримає», — зазначив президент КШЕ.

Милованов пояснив, що лекції читатимуть саме у Трускавці, тому що в Україні наразі немає комплексів, які можуть забезпечити одночасне навчання майже 300 людей.