Зеленський призначив своїм радником ексдиректора StarLightMedia Володимира Бородянського

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Президент Володимир Зеленський призначив своїм позаштатним радником колишнього директора холдингу StarLightMedia Володимира Бородянського.

Відповідний указ опублікований на сайті президента, він датований 29 липня.

Сам Бородянський написав у Facebook, що буде радником Зеленського із гуманітарних питань.

«Напрямків роботи багато: музеї та заповідники, театри, музика, консерваторії, філармонії, кіно, релігія, бібліотеки, книги. Медіа: ЗМІ (ТБ, преса, радіо), соціальні медіа та інтернет видання. Інформаційна безпека (змістовна). Спорт, туризм. Благодійність. Ми будемо багато взаємодіяти з галуззю освіти», — написав він.

Володимир Бородянський з 2004 року очолював телеканал «СТБ», а з березня 2012 року — увесь медіа-холдинг StarLightMedia. Він працював на цій посаді до 2018 року.

  • 9 липня президент Володимир Зеленський призначив своїм радником голову українського філіалу американського Інституту сингулярності Ігоря Новікова. Про це повідомлено у відповідному указі.
  • 25 липня президент Володимир Зеленський призначив заступником голови Служби зовнішньої розвідки Катерину Сляднєву. Про це йдеться у відповідному указі.
  • Наприкінці червня стало відомо, що заступником в. о. голови СБУ Івана Баканова призначили генерал-майора Анатолія Калюжняка, який за часів Януковича обіймав посаду заступника начальника ГУ «К» СБУ і підпадає під люстрацію. Калюжняк був помічником нового голови СЗР Владислава Бухарєва.