«Одного разу в Голлівуді» став найкасовішим фільмом Тарантіно за підсумками першого вік-енду

Автор:
Олена Козаченко
Дата:
«Одного разу в Голлівуді» став найкасовішим фільмом Тарантіно за підсумками першого вік-енду

CTMG

Фільм культового режисера Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді» зібрав $ 40,4 млн у північноамериканському прокаті за минулі вихідні, 26—28 липня, і встановив рекорд зі зборів за перший вік-енд серед усіх фільмів Тарантіно. Про це пише Нypebeast.

Успіх фільму забезпечили хороші відгуки кінокритиків, а також участь зірок — Леонардо Ді Капріо і Бред Пітт зіграли в ньому головні ролі. У картині також знялися Марго Роббі, Аль Пачіно та Курт Рассел. Однак чи зможе ця стрічка стати найкасовішим фільмом Тарантіно — поки невідомо.

Лідером прокату став «Король лев». Рімейк анімаційної картини 1994 року за свої другі вихідні в прокаті зібрав $75,5 млн. Загальна каса фільму в США склала $350,7 млн, а в усьому світі — $962 млн.

«Одного разу в Голлівуді»

Дія фільму відбувається в 1969 році і розповідає про колишню зірку телевізійних вестернів Ріка Далтона (Леонардо Ді Капріо) та його постійного дублера (Бред Пітт), які намагаються вижити в новому Голлівуді. При цьому вони живуть поруч із Шерон Тейт (Марго Роббі) — актрисою і дружиною режисера Романа Поланського, яка загинула у власному будинку від рук серійного вбивці Чарльза Менсона (Деймон Герріман) і членів його секти.

В Україні фільм вийде в прокат 15 серпня.