НАЗК виявило невідповідності в деклараціях мера Дніпра Філатова і нардепа Кононенка

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Національне агентство з питань запобігання корупції виявило недостовірну інформацію в деклараціях Дніпровського міського голови Бориса Філатова, народного депутата VIII скликання Ігоря Кононенка, а також інших чиновників.

Про це повідомляє пресслужба НАЗК.

Загальна сума недостовірних відомостей у декларації Кононенка за 2015 рік становить майже 7,6 млн грн.

Мер Дніпра Борис Філатов вказав недостовірну інформацію в деклараціях за 2016 та 2017 роки. Він не відобразив інформацію про земельну ділянку, мотоцикл та судно, які належать йому за правом власності, та земельну ділянку, яка належить йому за правом оренди, а також будинок, який належить дружині. Також він зазначив недостовірні відомості про джерело та розмір власного доходу та доходу своєї дружини. Загальна сума недостовірних відомостей склала понад 485 тис. грн та 519 тис. грн відповідно.

Також недостовірну інформацію виявили в деклараціях ексзаступника міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Діденка, судді Вишгородського райсуду Київської області Людмили Толкачової, першого заступника голови Бориспільської РДА Київської області Руслана Садовського та голови Заставнівської райради Чернівецької області Сергія Капіцького.