Зеленський підтвердив, що Богдан написав заяву на звільнення. Але він її не підписував

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Президент Володимир Зеленський підтвердив, що голова його Офісу Андрій Богдан справді написав заяву про відставку. Як повідомляє пресслужба ОП, Зеленський сказав про це на робочій нараді в Івано-Франківську.

«Ми — усі ключові люди, які зі мною прийшли, — домовилися з самого початку, що напишемо заяви на звільнення. Якщо суспільство чи президент відчуватимуть, що та чи інша людина не може впоратися з поставленими Україною завданнями, то в будь-який момент ця людина, не тримаючись за крісло, піде у відставку», — цитує Зеленського пресслужба.

У повідомлененні ОП зазначено, що Зеленський поки не підписував заяву Богдана.

При цьому Зеленський не уточнив, про яку саме заяву глави ОП на звільнення він говорить — чи про оприлюднену напередодні у ЗМІ, чи про якусь іншу.

  • Увечері 1 серпня джерело в Офісі президента повідомило theБабелю, що глава Офісу президента Андрій Богдан написав заяву про звільнення за власним бажанням. На заяві не було ані дати, ані підпису, а формулювання було таким: «Прошу звільнити мене за власним бажанням з моменту бажання».
  • В Офісі президента офіційно не підтвердили бажання Богдана піти у відставку. «Ніхто нікуди не йде», — сказав заступник голови Офісу президента Руслан Рябошапка у коментарі theБабелю. Сам Богдан відмовився коментувати заяву.