«Може, журналісти, може, спецслужби». Богдан не знає, як його заява про звільнення потрапила в інтернет

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Голова Офісу президента Андрій Богдан підтвердив наявність його заяви про звільнення з посади, повідомляє Укрінформ.

«Заяву писав, усі писали. Як вона з’явилася в інтернеті, не знаю. Може, журналісти-розслідувачі, може, СБУ, може, провокація якихось спецслужб», — сказав Богдан.

На запитання, чи є у Богдана бажання звільнитися, він відповів, що від його бажання «мало що залежить». «Президент може підписати таку заяву в будь-який момент», — підкреслив голова Офісу президента.

У пʼятницю Зеленський підтвердив, що голова його Офісу Андрій Богдан справді написав заяву про відставку. Він також розповів, що його команда домовилася від самого початку написати заяви про звільнення.

  • Увечері 1 серпня джерело в Офісі президента повідомило theБабелю, що глава Офісу президента Андрій Богдан написав заяву про звільнення за власним бажанням. На заяві не було ані дати, ані підпису, а формулювання було таким: «Прошу звільнити мене за власним бажанням з моменту бажання».
  • В Офісі президента офіційно не підтвердили бажання Богдана піти у відставку. «Ніхто нікуди не йде», — сказав заступник голови Офісу президента Руслан Рябошапка у коментарі theБабелю. Сам Богдан відмовився коментувати заяву.