Журнал «Фокус» продають. Його перезапускатиме ексголовред Forbes-Україна

Автор:
Марія Жартовська
Дата:

Власник журналу «Фокус» бізнесмен Анатолій Євтухов продає видання. Про це theБабелю повідомив сам Євтухов, не уточнивши імʼя майбутнього власника. Поки угода не закрита.

Перезапускати журнал, за домовленістю з майбутнім власником, буде колишній головний редактор Forbes-Україна Володимир Федорин. Він займеться розробкою стратегії видання.

Першого серпня Федорин зустрівся з редакцією «Фокусу». На зустріч він прийшов разом з Дмитром Фіоніком, який раніше був редактором цього журналу. Фіонік зосередиться на великих текстах-розповідях. Федорин розповів журналістам про свій досвід у «Forbes-Україна» і про важливість невтручання комерційного відділу в роботу ЗМІ. Найближчим часом Федорин планує часто спілкуватися з редакцією, давати поради та розвивати сайт, журнал, а також видеонапрямок.

У 2016 році компанія Vertex United підприємця Бориса Кауфмана продала «Фокус» бізнесменові Анатолію Евтухову — власнику Business Radio Group, до якої входять декілька радіостанцій: «Шансон», DJFM, «Бізнес ФМ», «Любимое».