«Слуга народу» назвала своїх кандидатів на керівні посади в партії і парламенті

Автор:
Тетяна Павлова
Дата:

Партія «Слуга народу» визначила своїх кандидатів на керівні посади у Верховній Раді та політичній силі.

Про це повідомила депутатка, керівниця пресофісу партії Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook за результатами вчорашньої зустрічі президента Володимира Зеленського з новообраними депутатами на Львівщині.

За її словами, на цій зустрічі серед інших обговорювалися й кадрові питання.

Тож, «Слуга народу» вирішила делегувати на посаду спікера Верховної Ради України главу політсили Дмитра Разумкова, на посаду його першого заступника — представника президента в парламенті Руслана Стефанчука.

«Слугу народу» може очолити керівник виборчого штабу партії, 7-й номер в її списку на позачергових парламентських виборах Олександр Корнієнко, а фракцію у парламенті — підприємець, секретар Національної інвестиційної ради Давид Арахамія, який матиме 15 заступників.

«Є спільне розуміння високої відповідальності, яка лежить на депутатах від «Слуги Народу». Про прогули, договірняки щодо голосування, кнопкодавство не може бути й мови. Спитають з усіх — без винятків. Також говорили про те, що важливо не просто змінити обличчя в політиці. Наше основне завдання — змінити саму систему», — наголосила Кравчук.