В Офісі президента перестали приймати електронні листи від громадян. Кажуть, їх стало надто багато

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Офіс президента призупинив прийом електронних листів зі зверненнями громадян. При спробі надіслати такий лист на пошту, зазначену на сайті ОП, приходить автоматична відповідь із поясненнями.

«У зв’язку з надмірним збільшенням кількості електронних звернень до Глави держави, що призводить до затримки в їх опрацюванні, Ваше звернення зараз не може бути прийнято», — йдеться в листі, який отримав theБабель при спробі надіслати запит.

«Бабель»

В Офісі президента радять користуватися «іншими передбаченими законодавством способами доставки звернень»: звичайною поштою або на особистому прийомі.

  • У четвер, 23 травня, Зеленський виступив на форумі інтернет-діячів іForum 2019. Виступ президента тривав близько 20 хвилин і стосувався технологічного розвитку країни. Зеленський багато жартував, що викликало сміх й оплески в залі.
  • Експертка Агентства електронного урядування, колишня радниця міністра економічного розвитку та торгівлі Айвараса Абромавичуса (2014—2016 роки) Яніка Мерило відповідатиме за напрям E-Health у команді президента Володимира Зеленського.