ЦВК прийняла останній протокол про підсумки голосування в мажоритарному окрузі на Чернігівщині

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Центральна виборча комісія прийняла протокол про підсумки голосування в останньому мажоритарному окрузі на виборах до Верховної Ради. Про це повідомляє пресслужба ЦВК.

Йдеться про округ № 210 в Чернігівській області. Саме через нього Центрвиборчком не зміг вчасно оголосити остаточні результати голосування на парламентських виборах.

«ЦВК прийняла протокол окружної виборчої комісії про підсумки голосування в одномандатному виборчому окрузі № 210 на позачергових виборах народних депутатів України від 21 липня 2019 року з позначкою «Уточнений», який зазначена комісія склала після повторного підрахунку голосів виборців на 33 виборчих дільницях цього округу на виконання рішення суду», — йдеться в повідомленні ЦВК від 6 серпня.

  • 5 серпня Центральна виборча комісія оголосила, що не змогла вчасно оголосити результати дострокових виборів до Верховної Ради через рішення про перерахунок голосів на окрузі № 210 (Чернігівська область).
  • 3 серпня Шостий апеляційний суд зобовʼязав 33 дільниці на цьому окрузі провести перерахунок голосів. Він розпочався 4 серпня. ЦВК зобовʼязала членів окружної комісії встигнути підрахувати результати виборів на цих дільницях до 16:00 6 серпня.
  • 3 серпня ЦВК оголосила результати виборів за партійними списками. Партія «Слуга народу» за отримала 124 мандати, «Опозиційна платформа — За життя» — 37 мандатів, «Батьківщина» — 24 мандати, «Європейська солідарність» — 23 мандати, а «Голос» — 17 мандатів.