У Киргизстані заарештували телеканал експрезидента Алмазбека Атамбаєва

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Силовики Киргизстану в Бішкеку прийшли на телеканал «Апрель» з метою його арешту. Як відомо, він є власністю експрезидента Алмазбека Атамбаєва. Про це поінформував телеканал у прямому ефірі під час візиту правоохоронців, розмістивши відео у Twitter.

«Будівлю опечатують, усіх просять вийти на вулицю», — йдеться в повідомленні.

Як стверджує директор телеканалу Дмитро Ложніков, в будівлю прийшло близько 15 силовиків.

«Члена політради СДПК [Соціал-демократична партія Киргизстану] Ермека Окенова забрав спецназ», — підкреслюється в повідомленні.

  • У Киргизії спецназ поліції в селі Кой-Таш (передмістя Бішкека) зі стріляниною штурмував резиденцію колишнього президента країни Алмазбека Атамбаєва. У результаті спецоперації кілька людей із числа його прихильників отримали поранення.
  • Президент Туркменістану Гурбангул Бердимухамедов близько 10 днів не зʼявлявся на державних каналах, що спричинило чутки про його смерть. І ось 4 серпня державний телеканал «Ватан» показав репортаж про главу держави, який активно проводить свій відпочинок. У сюжеті глава держави їздить на велосипеді й на коні, стріляє з автоматичної зброї, ходить у спортзал і намотує круги на позашляховику довкола «Воріт пекла».