У Лондоні зникла відома YouTube-блогерка. У деяких відео вона говорила про «життя після смерті»

Автор:
Марина Колесниченко
Дата:

У Лондоні (Велика Британія) за незрозумілих обставин зникла 22-річна зірка YouTube, бʼюті-блогерка Марина Джойс. У поліції підтвердили, що це сталося девʼять днів тому, передає The Independent.

Оголошення про те, що Джойс зникла, у своєму Twitter також розмістила благодійна організація Missing People («Зниклі люди»). «Допоможіть знайти 22-річну Марину Джойс, зниклу з #Гаринги». Востаннє її бачили 31 липня», — йдеться в повідомленні організації.

Джойс — відома блогерка, веде на YouTube канал про красу. В одному з відео, опублікованому в 2016 році, шанувальники припустили, що вона просила про допомогу. Їм також здалося, що її руки були вкриті синцями. Після виходу відео глядачі почали аналізувати його на предмет доказів, вважаючи, що вона налякана кимось, хто перебуває за кадром.

Це спричинило таку паніку серед шанувальників, що поліція навідалася до Джойс і запевнила фанів, що з нею все гаразд.

Через кілька тижнів після цього Джойс в одному з відео заявила, що відкрила «секрети» життя після смерті, сказавши шанувальникам: «Я знаю, що все ще можу контактувати з людьми із загробного життя».

Вона пояснила своїм шанувальникам, що хоче створити храм, в якому вона могла б малювати, медитувати і «знаходити ... надзвичайну духовну допомогу».