Онищенко розповів, чому його мати фігурує у схемі з розкрадання газу

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Народний депутат-утікач Олександр Онищенко розповів, чому його мати фігурує у справі про розкрадання газу «Укргазвидобування». Про це повідомляє «112 Україна».

«На ній був там один з офісів, в яких ми перебували. Вона приходила туди, прибирала, мила підлогу, чистила. Вона сама 30 років провела у сільському господарстві, працювала зоотехніком на птахофабриці, ви ж самі розумієте, вона не може бути керівником злочинного угруповання газового або ще якогось, тобто вона далека від усього цього і далека — вона, тобто людина ще, знаєте, комуністичних старих засад, яка все життя виховувалася при СРСР», — зазначив він.

За словами Онищенка, його мати приходила в офіс не у справах, а щоб побачити сина.

«Вона приходила в офіс, щоб мене побачити, тому що я практично весь час, більшу частину, проживав за кордоном через захоплення своїми спортивними заняттями. Вона приходила в гості, щоб побачити мене, всі мої візити в Україну були короткими», — підкреслив він.

Що сталося?

Інесу Кадирову підозрюють у створенні злочинної організації, вчиненні злочину за попередньою змовою, заволодінні й розтраті майна, у створенні фіктивного підприємництва та відмиванні грошей в особливо великих розмірах. Загалом їй інкримінують пʼять кримінальних статей. Їй може загрожувати до 15 років вʼязниці.