Universal Pictures скасувала прокат трилера після критики Трампа та стрілянини в Ель-Пасо

Автор:
Анна Воробйова
Дата:
Universal Pictures скасувала прокат трилера після критики Трампа та стрілянини в Ель-Пасо

screenrant/ The Hunt

Компанія Universal Pictures зняла з прокату фільм «Полювання» (The Hunt) від Blumhouse, реліз якого намічався на 27 вересня, повідомляє Deadline.

Рішення прийняло керівництво Universal на чолі з Донною Ленглі та команда, яка створювала «Полювання». Компанія вважає, що зараз не найкращий час для випуску фільму.

Раніше президент Дональд Трамп виступив із критикою політики Голлівуду щодо випущених фільмів: «Ви говорите про расизм... Голлівуд — расист. Те, що вони роблить, ті фільми, які вони випускають — це насправді дуже небезпечно для нашої країни».

Новина про скасування виходу в прокат «Полювання» зʼявилася після того, як студія призупинила маркетингову кампанію фільму після масових розстрілів у Ель-Пасо (Техас), Дейтоні (штат Огайо) та Джирлої (Каліфорнія).

Студія заявила: «Раніше компанія Universal Pictures призупинила маркетингову кампанію «Полювання», а тепер, після детального розгляду студія вирішила відмінити плани щодо випуску фільму. Ми підтримуємо наших кінематографістів, будемо продовжувати партнерство з режисерами-новаторами та створювати такі сміливі фільми як цей сатиричний соціальний трилер, але ми розуміємо, що зараз — невідповідний час для випуску цього фільму».

Трилер розповідає про замахи на життя людей. Дванадцять незнайомців прокидаються на віддаленому пустирі, не розуміючи, хто й навіщо їх викрав. Вони стають здобиччю в жорстокому полюванні групи мільярдерів, але одна з «живих мішеней», Крістал, розгортає війну проти самих мисливців.