Девʼять жінок звинуватили оперного співака Пласідо Домінго в сексуальних домаганнях. Він усе заперечує

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Іспанського оперного співака, директора Лос-Анджелеської опери Пласідо Домінго звинуватили в сексуальних домаганнях. Як пише Assosiated Press, претензії до артиста мають щонайменше девʼять жінок. Серед них — вісім співачок та одна танцівниця, які працювали з Домінго.

За їхніми словами, Домінго протягом трьох десятиліть намагався схилити жінок до сексуальних стосунків. У разі відмови він міг покарати їх, не даючи роботи.

Поведінка 78-річного Домінго вже «давно не секрет» серед працівників сфери. Утім, раніше ніхто публічно не заявляв про насильство з його боку.

Сам Домінго відкидає всі звинувачення, повідомляє Sky News.

  • Нападника французького «Парі Сен-Жермена» і гравця збірної Бразилії Неймара звинуватили в зґвалтуванні. Заяву на спортсмена подала жінка, яка вирішила не називати своє імʼя. За її словами, вона познайомилася зі спортсменом через соціальну мережу. Після цього він запросив її в Париж, де зґвалтував в одному з номерів готелю.
  • Американського тренера клубу Національної баскетбольної асоціації (НБА) «Сакраменто Кінгз» Люка Волтона звинуватили в сексуальних домаганнях. Журналістка й телеведуча Келлі Теннант подала до суду на Волтона за те, що він кілька років тому в номері готелю силоміць притиснув її до ліжка, після чого поцілував та почав торкатися.