Twitter тестує функцію стеження за коментарями до цікавих дописів. Вона доступна користувачам iOS та Android

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:

Twitter запровадив нову функцію стеження за коментарями до дописів, у яких зацікавлений користувач. Оновлення наразі відкрите для тестування тільки для користувачів iOS та Android. Про це йдеться на сторінці компанії у власній соцмережі.

«Відтепер ви можете отримувати сповіщення про нові відповіді на твіт, у якому ви зацікавлені!» — йдеться у повідомленні.

Для стеження за новими відповідями користувачу потрібно перейти до допису, в якому він зацікавлений, і натиснути іконку «Reply notifications» у правому верхньому кутку. У меню можна обрати сповіщення лише про топові відповіді, про всі відповіді або скасувати отримання сповіщень.

  • Американські користувачі соцмережі Twitter усе частіше міняють реєстрацію своїх акаунтів і вказують місцеперебування у Німеччині, щоб не бачити расистський, антисемітський та гомофобний контент.
  • Twitter передавав без згоди дані користувачів своїм рекламним партнерам. У компанії запевняють, що паролі, адреси електронної пошти та інші особисті дані третім сторонам не надсилали.