У записнику Епштейна, якого звинувачували у секс-торгівлі, є контакти Тоні Блера та Міка Джаггера

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

У записнику мільярдера Джеффрі Епштейна, якого звинувачували в секс-торгівлі неповнолітніми дівчатками, знайшли контакти колишнього премʼєр-міністра Великої Британії Тоні Блера, лідера гурту The Rolling Stones Міка Джаггера, мільярдера Річарда Бренсона, барона і політика з Лейбористської партії Пітера Мандельсона, герцогині Йоркської Сари Фергюсон та інших відомих осіб Сполученого Королівства.

Хронологія звинувачень проти Джеффрі Епштейна

  1. На Епштейна в поліцію заявили батьки 14-річної дівчинки. За їхніми словами, він приставав до їхньої дочки у своєму будинку в Палм-Біч (Флорида). Поліція обшукала будинок і знайшла безліч фотографій дівчат.

  2. Мільярдерові висунуті звинувачення в кількох випадках статевих зв'язків з неповнолітніми.

  3. Адвокати Епштейна уклали угоду зі слідством. Він погодився визнати себе винним за двома звинуваченнями в проституції. В обмін він і його спільники отримали імунітет від федеральних звинувачень у торгівлі людьми.

  4. Відбував покарання у в'язниці.

  5. Заарештований за звинуваченнями в торгівлі дітьми та змові з метою здійснення торгівлі людьми. Слідство вважає, що Епштейн схилив до сексу десятки неповнолітніх дівчат.

Про це пише The Sun.

Працівники Федерального бюро розслідувань США завдяки телефонній книзі Епштейна отримали дані на 300 британців, повʼязаних із фінансистом.

Також агенти ФБР провели обшук на приватному острові мільярдера на Американських Віргінських островах, який уже прозвали «островом педофілів».

Влада США підозрює, що Епштейн міг здійснювати злочини не тільки в Америці.

  • Джеффрі Епштейна затримали 7 липня. Його звинуватили у торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації. Особлива увага до справи Епштейна прикута ще й тому, що мільярдер добре знав чинного президента США Дональда Трампа, колишнього американського президента Білла Клінтона, а також принца Ендрю, герцога Йоркського.
  • На початку липня стало відомо, що ФБР виявило тисячі імен відомих людей, політиків, кінозірок і бізнесменів у записнику арештованого американського мільярдера Джеффрі Епштейна.
  • У судових матеріалах у справі Епштейна йдеться, що британський принц Ендрю торкався грудей молодої жінки в особняку 66-річного американського мультимільйонера.
  • 10 серпня Джеффрі Епштейн наклав на себе руки у вʼязниці. Його тіло знайшли в камері, де він відбував покарання. Генеральний прокурор США Вільям Бар заявив, що буде проведено спеціальне розслідування того, що відбувалося з мільярдером Джеффрі Епштейном у його камері в день самогубства.