«У цього хлопця серйозні проблеми з вагою. Займися спортом». Трамп висміяв чоловіка, якого сприйняв за свого противника

Автор:
Марина Колесниченко
Дата:

Президент США Дональд Трамп, виступаючи увечері в четвер, 15 серпня, на мітингу в Нью-Гемпширі, висміяв одного з учасників — він порадив йому зайнятися спортом через надмірну вагу. Пізніше з’ясувалося, що цей чоловік — прихильник президента, повідомляє The Hill.

«У цього хлопця серйозні проблеми з вагою. Іди додому. Займися спортом. Виведіть його звідси, будь ласка», — заявив Трамп зі сцени.

Конфуз трапився, коли Трамп побачив Френка Доусона в натовпі — він стояв поруч з опонентами президента США, яких охорона якраз виводила з мітингу через надмірний галас.

Пізніше з’ясувалося, що Доусон — прихильник Трампа, у нього на футболці був напис «Трамп-2020». Щойно американський президент дізнався про це, зателефонував йому з борту президентського літака. Fox News повідомляє, що Трамп не став вибачатися, утім «подякував йому за підтримку».

Сам Доусон не образився на президента — він як і раніше залишається прихильником Трампа, зазначає Fox News. «Напевне, він подумав, що я беру участь у цьому [в протестах], але я не протестував. Я був серед прихильників. Усе добре. Я люблю цього хлопця», — сказав Доусон.