Нетаньягу назвав інцидент з його дружиною та короваєм в аеропорту Києва «новим способом привернути увагу»

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Премʼєр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив, що його дружина Сара з поваги до України спеціально обрала для візиту в Київ жовто-блакитний одяг, і назвав інцидент з короваєм в аеропорту «Бориспіль» «новим способом привернути увагу». Про це він розповів у відеозверненні на своїй сторінці в Facebook.

«Я здійснюю історичний візит в Україну. Але сумніваюся, чи отримав би він висвітлення в ЗМІ, якщо б не було «пригоди з хлібом», — наводить слова записаного івритом звернення Нетаньягу агентство Інтерфакс-Україна.

Ізраїльський премʼєр процитував слова керівника Офісу президента Андрія Богдана, про те, що його дружина не мала наміру проявляти неповагу до України.

«Більше того, я вам скажу, вона спеціально обрала одяг національних кольорів України. Вона вийшла з літака в одязі жовто-блакитного кольору саме з поваги до України. Але що я вам скажу? Якщо це вимагається, щоб звернули увагу на візит, який приносить договір про зону вільної торгівлі, представництво України в Єрусалимі (і будуть інші важливі досягнення), нехай так і буде», — сказав премʼєр Ізраїлю. Він також пожартував: «Схоже, ми винайшли спосіб привернути увагу. Продовжимо».