Amazon зазнала критики у Великій Британії через нову пластикову упаковку посилок

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Екологи у Великій Британії розкритикували найбільшого в світі інтернет-рітейлера — компанію Amazon — за використання пластикових конвертів для доставки дрібних посилок, пише The Guardian.

Раніше компанія представила нові види упаковок, серед яких виявилися і зазначені конверти. На думку користувачів, таким чином компанія хоче заощадити місце у вантажному транспорті, щоб перевозити більше посилок.

Зазначають, що Amazon надсилає від 4 до 5 млрд посилок щороку по всьому світу. Раніше американські ЗМІ розповіли про те, як нові конверти Amazon засмічують американські центри з переробки, оскільки споживачі помилково кидають їх у сміттєві баки.

У самій Amazon виданню заявили, що місія компанії — забезпечити найкраще обслуговування клієнтів. «Ми працюємо з виробниками в усьому світі, щоб постійно покращувати дизайн та запроваджувати нову, стійку упаковку, яка радує клієнтів, переробляє відходи і гарантує, що товари доставляються цілими та неушкодженими». Також в Amazon заявили, що вислухали скарги клієнтів на нову упаковку.