Кличко знову балотуватиметься на посаду мера Києва

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Мер Києва Віталій Кличко знову балотуватиметься на посаду міського голови столиці. Про це він заявив в ефірі телеканалу «112 Україна».

Віталій Кличко пояснив своє бажання переобратися необхідністю довести до кінця плани, які перебувають на стадії реалізації. «Я хочу побудувати в Гідропарку український Діснейленд, і ми вже напрацювали багато речей, і вже є — не хочу багато говорити — напрацювання для того, щоб уже стартувати з цим проєктом. Я хочу побудувати меморіал Бабин Яр, над яким почали працювати ще три роки тому, і це дуже важливий не тільки київський, не тільки український, це світовий проєкт», — сказав Кличко.

Мер додав, що також хоче домогтися завершення будівництва Подільсько-Воскресенського мосту і до кінця наступного року вже планується відкрити це автосполучення.

  • 24 липня глава Офісу президента Андрій Богдан попросив Кабінет міністрів внести подання про звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації.
  • На це Віталій Кличко заявив, що звертатиметься до суду за розʼясненнями щодо зміни столичної влади у разі його відставки з посади голови Київської міської державної адміністрації. Крім того, тоді мер додав, що ініціюватиме перевибори очільника столиці.