Зеленський увів представників громадських організацій до групи з реінтеграції окупованих територій

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Президент Володимир Зеленський увів до робочої групи з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій представників громадських організацій Тетяну Дурнєву та Олену Луньову. Про це йдеться у відповідному указі.

Дурнєва є виконавчим директором громадської організації «Громадський холдинг «Група впливу», Луньова — менеджер із адвокації громадської організації «Центр інформації про права людини».

Крім того, президент затвердив як члена групи директорку громадської організації «Українська правова консультативна група» Надію Соколову. Як консультантів та спостерігачів до групи Зеленський увів експертів Міжнародної організації права розвитку Людмилу Вигівську, Сергія Дрозача та Андрія Міхєєва.

  • Зеленський звільнив Олександра Литвиненка з посади заступника секретаря Ради національної безпеки й оборони. Натомість призначив його директором Національного інституту стратегічних досліджень.
  • 13 серпня президент Володимир Зеленський звільнив Романа Безсмертного від обовʼязків представника України в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі.