Учасники Маршу ветеранів прибули на Майдан. Розпочався молебень за участі капеланів

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Учасники організованого ветеранами війни на Донбасі Маршу захисників України прибули на Майдан. На Михайлівській площі почався урочистий молебень за участі капеланів. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Молебень проходить поблизу Михайлівського Золотоверхого собору біля Стіни памʼяті загиблих у військових діях захисників України. При цьому частина учасників Маршу залишається на Майдані Незалежності.

Під час урочистої ходи Хрещатиком люди, які стояли вздовж вулиці, аплодували та скандували: «Дякуємо».

  • У Києві розпочався організований ветеранами війни на Донбасі Марш захисників України. Як повідомляє кореспондент theБабеля з місця подій, двотисячна хода рушила від парку Шевченка через Бессарабську площу на Хрещатик і Майдан Незалежності.
  • Президент Володимир Зеленський із дружиною Оленою принесли свічки до Національного меморіального комплексу Героїв Небесної сотні. Памʼять загиблих вшанували загальнонаціональною хвилиною мовчання.
  • Починаючи з 23 серпня, світові лідери шлють вітання з нагоди 28-ї річниці Незалежності України. Багато хто з країн висловили підтримку Україні та її народу, а також пообіцяли надавати допомогу державі.
  • У неділю, 18 серпня, у Києві відбулася перша репетиція Маршу захисників України до Дня Незалежності.
  • Кліпмейкеру Алану Бадоєву і хореографу Олені Коляденко не будуть платити з держбюджету за режисуру офіційного військового маршу до Дня Незалежності.