«Це був виклик». Бадоєв розповів про Ходу гідності на Майдані

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Український режисер і кліпмейкер Алан Бадоєв, який є організатором Ходи гідності на Майдані, назвав захід викликом для всієї його команди. Про це повідомляє ТСН.

«Для мене було величезною честю взяти участь в організації урочистої частини святкування Дня Незалежності. Це був виклик для всієї моєї команди, і ми його прийняли. Тому що завдання, яке поставив перед нами Володимир, повністю збігалося з нашими уявленнями про те, як повинно виглядати свято незалежності України! Я опинився серед прекрасних і красивих людей, які створюють своєю працею і талантом майбутнє нашої країни. Люди — наша головна сила, гордість і надія! А єдність — це ключ до миру та добробуту для всіх громадян нашої великої, талановитої, красивої і багатої країни», — зазначив він.

Уточнимо, що в організації заходу Бадоєву допомагала хореограф Олена Коляденко. Він складався з трьох частин, а почалося усе з хвилини мовчання на Алеї Небесної сотні.

  • Кліпмейкеру Алану Бадоєву і хореографу Олені Коляденко не будуть платити з держбюджету за режисуру офіційного військового маршу до Дня Незалежності.
  • У Києві розпочався організований ветеранами війни на Донбасі Марш захисників України. Як повідомляє кореспондент theБабеля з місця подій, двохтисячна хода рушила від парку Шевченка через Бессарабську площу на Хрещатик і Майдан Незалежності.
  • Президент Володимир Зеленський з дружиною Оленою принесли свічки до Національного меморіального комплексу Героїв Небесної сотні. Памʼять загиблих вшанували загальнонаціональною хвилиною мовчання.
  • Починаючи з 23 серпня, світові лідери шлють вітання з нагоди 28-ї річниці Незалежності України. Багато хто з країн висловили підтримку Україні та її народу, а також пообіцяли надавати допомогу державі.
  • У неділю, 18 серпня, у Києві відбулася перша репетиція Маршу захисників України до Дня Незалежності.