Шоумен Сергій Притула прокоментував ДТП з тещею: «Ні я, ні моя дружина не чинили спроби «порішати»

Автор:
Марина Колесниченко
Дата:

Шоумен та екскандидат у депутати від партії «Голос» Сергій Притула прокоментував ДТП з тещею, яке сталося 22 серпня у Дарницькому районі Києва. Він написав про це на своїй сторінці у Facebook.

«І я особисто, і моя сім’я максимально щиро співчуваємо родині, котра постраждала внаслідок недолугого керування автомобілем мамою моєї дружини, — пише Притула. — «Ні я особисто, ні моя дружина не чинили спроби «порішати» питання з суддями чи прокурорами».

Шоумен зазначив, що запропонував мамі своєї дружини допомогу в адвокатському супроводі, а також що сім’я готова долучитися до покриття витрат на лікування і реабілітацію потерпілих, якщо вони будуть готові прийняти допомогу. «Здоров’я дитини та мами — основний пріоритет у цій ситуації», — зазначив Притула.

Що сталося?

У четвер, 22 серпня, у Дарницькому районі Києві водійка, здаючи назад, наїхала на жінку з маленьким хлопчиком. Після наїзду потерпілих госпіталізували. За даними поліції, дитина перебуває у тяжкому стані.

Водійкою, яка вчинила наїзд, виявилася 59-річна Лілія Сопельник — теща шоумена та екскандидата в депутати від партії «Голос», який не пройшов до Верховної Ради, Сергія Притули.

Проти Сопельник розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

23 серпня Шевченківський районний суд міста Києва розглянув клопотання про обрання запобіжного заходу. Прокурор просив домашній арешт із електронним засобом контролю. Суд задовольнив клопотання частково — постановив для Сопельник нічний домашній арешт на два місяці.

  • Лілію Сопельник також називають тещею народного депутата VIII скликання Віталія Хомутинніка. В інтервʼю «Українській правді» Сергій Притула підтверджував, що його дружина — рідна сестра дружини Хомутинніка.