Соратники Трампа хочуть, щоб A$AP Rocky подякував президенту за звільнення з вʼязниці. Поки що репер відмовляється

Автор:
Анна Воробйова
Дата:

Соратники президента Дональда Трампа хочуть, щоб A$AP Rocky публічно подякував президенту за допомогу у звільненні репера зі шведської вʼязниці. Вони стурбовані тим, що він може ніколи цього не зробити, пише Insider.

Роккі публічно подякував своїм шанувальникам в Instagram за підтримку, яку вони йому надали під час тяжкого випробування, але поки що прилюдно не подякував самому Трампу.

Тепер два чиновники Трампа розповіли Yahoo News, як вони довели справу Роккі до Трампа, вирішивши, що необхідно втручання президента.

Даррелл Скотт, пастор з Огайо, і Карім Ланьє, співголова Коаліції з відродження міст, сказали, що коли вони дізналися про арешт Роккі, то звʼязалися з менеджером репера Джоном Емманом.

Скотт і Ланьє сказали, що все, про що вони просили замість допомоги Rocky, — подяка.

«Білий дім ні про що не просив. Ніяких умов не було...все, про що я просив вас, хлопці, це сказати спасибі», — згадує Скотт свою розмову з менеджером Роккі.

Скотт і Ланьє повідомили Yahoo, що вони звʼязалися з близьким помічником Трампа та його зятем Джаредом Кушнером, який передав новини президенту.

Трамп багато разів писав про справу Роккі, кажучи, що «особисто поручиться за нього», і звернувся за допомогою до премʼєр-міністра Швеції Стефана Лефвена.

У день свого звільнення Роккі опублікував в Instagram подяку своїм прихильникам та друзям за підтримку.

Ланьє і Скотт сказали, що вони звернулися до команди Роккі, сподіваючись на особисту подяку команді Трампа, але отримали «всі ці виправдання» від менеджера репера, який заявив, що Роккі потрібен відпочинок.

«Все, що йому треба було зробити, — це двохвилинний дзвінок, щоб сказати спасибі», — говорить Скотт. «Роккі навіть не подзвонив нам і не сказав: «Ей, чуваки, спасибі, хлопці. Я ціную це»».

Окружний суд Стокгольма засудив американського репера A$AP Rocky до умовного покарання за бійку наприкінці червня.

Двоє хлопців переслідували музиканта протягом години, після чого між ними і командою A$AP Rocky виник конфлікт, який закінчився бійкою.