Опублікували трейлер девʼятого сезону «Американської історії жахів»

Автор:
Олена Козаченко
Дата:

Канал FX випустив повний трейлер девʼятого сезону серіалу Раяна Мерфі «Американська історія жахів», дія якого розгортається в 1984 році.

Девʼятий сезон серіалу наслідує класичні фільми жахів 1980-х на кшталт «Пʼятниці 13-го» і «Гелловіна». Головні герої приїжджають в літній табір, де їх починає переслідувати пацієнт, який втік із психіатричної лікарні неподалік.

У девʼятому сезоні грають Емма Робертс, Коді Ферн, Біллі Лурд, Меттью Моррісон, Анджела Бассетт, Анжеліка Росс та інші. Премʼєра запланована на 18 вересня.

  • «Американська історія жахів» — американський телесеріал у жанрі жахів, створений Раяном Мерфі та Бредом Фолчеком. У цьому телесеріалі-антології кожен сезон має свої сюжет, місце та персонажів, а також свої «початок, середину та кінець». Деякі ідеї для сценарію були взяті з реальних подій. Наразі вийшло вже 8 сезонів серіалу.
  • Американська компанія Disney показала в межах презентації D23 Expo новий трейлер «Зоряних війн IX». Відео опубліковано на сторінці Star Wars в YouTube.
  • Стримінговий сервіс Netflix опублікував перший тизер повнометражного фільму, знятого за культовим серіалом «Пуститися берега». Картина розповість про долю Джессі Пінкмена, одного з головних героїв серіалу, після закінчення телешоу. Сам фільм називається El Camino.