На Львівщині через вибух газу обвалилася частина житлового будинку. Є загиблі та поранені

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:
На Львівщині через вибух газу обвалилася частина житлового будинку. Є загиблі та поранені

Пресслужба ДСНС України

У місті Дрогобич Львівської області обвалилася частина чотирьохповерхового житлового будинку. Причина — вибух побутового газу, повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій.

Двоє людей, які перебували в будинку під час вибуху, загинули. Ще семеро перебувають у лікарні з пораненнями, серед них четверо дітей.

«28 серпня о 02:46 у м. Дрогобич по вул. Грушевського, 101, у чотирьохповерховому чотирьохпід’їздному житловому будинку стався вибух побутового газу. Внаслідок вибуху сталося руйнування під’їзду з першого по четвертий поверх. Будинок повністю відключено від газо-, електро- та водопостачання», — повідомили в ДСНС.

Пресслужба ДСНС України

  • Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) заявило, що обвал шляхопроводу через залізницю в с. Пісочин (обʼїзна Харкова) стався через динамічний удар перевантаженої фури. Остання перевірка шляхопроводу проводилася в травні 2018 року. Вона показала, що міст є повністю працездатним і до категорії «аварійні» не відноситься.
  • Екстремістське ісламське угрупування «Ісламська держава» взяло на себе відповідальність за вибух на весіллі в Кабулі, внаслідок якого загинули 63 людини.