ТСН: Медведчук і Рабінович вилетіли до Москви

Автор:
Катерина Коваленко
Дата:

Народних депутатів, лідерів партії «Опозиційна платформа — За житя» Віктора Медведчука та Вадима Рабіновича помітили в аеропорту «Київ» (Жуляни). Як повідомляє ТСН, вони вилетіли до Москви через білоруський Гомель.

Журналісти стверджують, що Медведчук і Рабінович сіли в літак близько 10:00 та вже приземлилися в московському аеропорту «Внуково».

Їх помітили в «Києві» тоді, коли чекали на ймовірне прибуття українських військовополонених. Пізніше в СБУ повідомили, що сьогодні обміну не буде.

  • У ніч на 30 серпня новий генеральний прокурор Руслан Рябошапка із посиланням на працівницю Верховної Ради Анну Ісламову повідомив, що обмін вʼязнями між Україною та Росією завершився. Про це повідомили і рідні одного з українських моряків. Ішлося про всіх 24 військовополонених моряків, а також Олега Сенцова, Володимира Балуха, Павла Гриба, Миколу Карпюка.
  • Пізніше речниця СБУ Олена Гітлянська повідомила, що переговори між Україною та Росією щодо обміну досі тривають. Згодом вона уточнила, що у пʼятницю, 30 серпня, обміну не буде.
  • В Офісі президента теж не підтвердили завершення обміну вʼязнями. Як повідомила речниця президента Володимира Зеленського Юлія Мендель, переговори ще тривають.