В Одесі на Марш рівності прийшли близько 300 людей. Їх охороняли 500 поліцейських і Нацгвардія

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

В Одесі пройшов Марш рівності на підтримку прав ЛГБТ-спільноти. Активісти зібралися в Грецькому парку, де розгорнули великий райдужний прапор, передає «Думська».

На заході була присутня велика делегація з Мюнхена, близько 30 осіб. Крім того, прийшли представники шести європейських посольств.

Трохи згодом почали виникати словесні перепалки з противниками маршу, які спустилися з Приморського бульвару в парк. До бійки не дійшло.

Завершилася хода близько 11:00. Її охороняли 500 поліцейських, а також співробітники Національної гвардії. На сам захід прийшло близько 300 активістів.

У ході Маршу виникло кілька конфліктів, результатом яких стало затримання трьох осіб. Зараз їх доставили до Приморського відділку поліції.

  • Учені дійшли висновку, що не існує ізольованого гена, який визначає сексуальний потяг до представників своєї статі, проте приблизно в 25% випадків ця схильність обумовлена генетичними чинниками.
  • У Німеччині опублікували статистику одностатевих шлюбів за підсумками року. Згідно з прийнятим бундестагом законом про «шлюб для всіх», пари могли подавати заяви на реєстрацію з 1 жовтня 2017 року.