Богдан розповів, що переїзду Офісу президента з Банкової не буде

Автор:
Андрій Сухраков
Дата:

Глава Офісу президента Андрій Богдан розповів, що зараз у влади немає варіантів переїзду з Банкової. Про це йдеться в інтервʼю, яке транслював «ТСН».

«Ми не можемо знайти на сьогоднішній день варіант переїзду. Була абсолютно логічна інструкція переїзду в Український дім із розміщенням тут музею. Але справді час проведення там ремонтних робіт плюс усі ці системи секретності, зв’язку, безпеки — це все настільки складно, що немає сенсу це робити», — зазначив він.

У той же час перший помічник президента Сергій Шефір розповів, що «переїзд не на часі».

«І немає якихось таких пропозицій, щоб усі сказали, що це чудова пропозиція, це гарно, зручно і недорого», — підкреслив він.

  • Стіни Офісу президента України прикрасили картинами молодих українських художників з колекції Музею історії Києва. Роботи вибирав особисто Володимир Зеленський.
  • Девелопер Андрій Вавриш, якого називають другом глави Офісу президента Андрія Богдана, розповів, що проєкт переїзду Адміністрації президента розроблявся ще до першого туру виборів глави держави, і в Київській міськадміністрації він кілька років вивчав питання перенесення урядового кварталу.